Whatsapp Destek Hattı

Andorra Vizesi

Andorra vizesi işlemleri, Andorra vizesi ücreti nedir?, Andorra gerekli evraklar nelerdir?, Andorra vizesi nasıl alınır?, Andorra vizesi için online başvuru yapın

Whatsapp ile bilgi al

Andorra Vize İşlemleri

Andorra ile Türkiye Cumhuriyeti arasında imzalanan anlaşma neticesinde ülkenin doğrudan vize talebi yoktur. Bu durum biraz karmaşaya neden olabilmektedir çünkü ülkenin kendine
özgü bir havaalanı bulunmamaktadır. Dolayısıyla gidebilmek için farklı ülkeler üzerinden uçmak gerekmektedir. Bu da vize var mı sorusuna hem var hem yok cevabını verilrmektedir. Andorra vizesi zorunluluğu bulunmamakla birlikte ülkeye en yakın İspanya veyahut Fransa üzerinden seyahat edilebilmektedir. Dolayısıyla bu iki ülkenin vizesini almak zorunda
olduğunuzu bilmeniz gerekmektedir.

andora-vize-islemleri

Andorra Vizesiz Kalma Süresi Ne Kadar?

Turistik bir seyahat için tercih ettiğiniz ülke Andorra ise bu ülkeye vizeniz olmadan gidebilirsiniz. Bunun yanında hangi güzergâh üzerinden uçuş yapacaksanız Fransa vizesi  ya da İspanya vizesinin  olması mecburidir. Vizelerinizi temin ettikten sonra Andorra’ya gidip yaklaşık 3 ay kadar kalabilirsiniz. Vizesiz kalış süresinin 3 ay olduğu ülkede, 90 günden daha uzun süre kalmak isteyen kişiler
vize temin etmek mecburiyetindedir. 90 günden uzun kalışlar çoğu zamana iş için olmaktadır. Bu durumda ticari vize alınması tavsiye edilmektedir.